Több szolgáltatói területen, egyformán sikeresen

Eszközbeszerzés, Kamattámogatás-Sőregi Ottó, Termo-gas-Zenta

A zentai Sőregiék cége, a Termo-gas egy nagyon sokrétű, folyamatosan új technológiákkal bővülő, több évtizedes kitartó munkával felépített családi vállalkozás. Eredményeik, terveik magukért beszélnek. Sőregi Ottó cégvezető hatalmas segítségként minősítette a Prosperitati Alapítvány által nyújtott pályázati lehetőségeket, a további fejlesztésekről is örömmel nyilatkozott:

  • Mivel foglalkozik a sokrétű cég?

Családi vállalkozás vagyunk, szüleimmel, testvérekkel, unokatestvérekkel együtt alapítottuk, közösen dolgozunk benne, immár a gyerekeinkkel kiegészülve.

Kezdetben gázfűtés technikai berendezések, kazánok gépészeti, műszaki tervezésével, beüzemelésével foglalkoztunk, később napkollektorok és egyéb a megújuló energia területén alkalmazott fűtési módszerek üzembe helyezése, mindezek karbantartása is a profilunkká vált, továbbá pecsétgyártó, valamint lézeres technikával történő reklámanyag készítő cég is vagyunk.

  • Mindez a tevékenység sokféle eszközt és gépet igényel. Milyen módon újultak meg a Prosperitati pályázatainak segítségével?

Amikor megjelent a Prosperitati Alapítvány első pályázati felhívása kapva kaptunk rajta, nagyon tetszett és az első körben cégünk részére pályáztunk kéziszerszámokra, különböző fúrókra, gyorsvágókra stb. A sikeres pályázaton felbátorodva a második körben is próbálkoztunk. Akkor egy lézer gravírozó gépet, illetve egy színes, multifunkcionális nyomtatót pályáztunk és nyertünk meg. A harmadik körben egy teherszállító szerviz- gépjárművet pályáztunk, amelyet szintén sikeresen megnyertünk.

Mindhárom pályázaton nagy megfontolással vettünk részt és elengedhetetlenül szükséges eszközökre pályáztunk.

Ezek, az eltelt több évi használat alatt hatalmas segítséget nyújtottak a cégben, pontosabban fogalmazva, ezek nélkül nem tudnánk létezni, működni. Naponta használjuk ezeket az eszközöket. Cégünk harminc éve fennáll, ez a támogatás nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy továbbra is versenyképesek tudunk maradni a piacon, illetve minőségi változást biztosíthatunk, úgy magunknak, mint a felhasználóinknak.

  • Milyen egyéb fejlesztési terveik vannak?

A fiam hamarosan önállósul, maga is céget nyit. Saját szakterületén kezd dolgozni, fogászati panoráma röntgen laboratóriumot nyit majd. Ami a családi céget illeti, megmaradunk a szerteágazó és folyamatosan bővülő tevékenységi köröknél. Rendszeresen részt veszünk a különböző pályázatokon és igyekszünk korszerűsíteni. Ami a manapság egyre népszerűbb megújuló energiákat illeti, folyamatosan szervezünk különböző edukációkat, ismeretterjesztő előadásokat is- hallottuk Sőregi Ottótól.

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon

Friss cikkek