Jó kezekben a Medica Netterben

START UP- orvosi diagnosztika-Zenta

A zentai Fejős Ákos és párja, Süli Mónika a Prosperitati Alapítvány Start up pályázatának köszönhetően, tavaly szeptemberben nyitotta meg a Medica Netter nevet viselő orvosi rehabilitációs és fizikoterápiás magánrendelőt, Zentán, a Szekfű György utca 1a alatt. Az alapító elmondása szerint, minden előzetes várakozást fölülmúlt az igény egy ilyen jellegű szolgáltatást nyújtó egészségügyi létesítmény iránt.

  • Hogyan született a rendelő megnyitásának ötlete, milyen szolgáltatásokat nyújt jelenleg?

Régió szinten hiány mutatkozott az ilyen jellegű egészségügyi szolgáltatások iránt. Ezt az űrt kívántuk betölteni a Medika Netter megnyitásával.  

A rendelő profiljába tartozik a különböző betegségek diagnosztizálása, gyógyítása, illetve betegségek preventív kezelése, a meglévő betegségek és rendellenességek rehabilitációja, továbbá gyermek rehabilitáció, reumás betegségek kezelése, ortopédia és traumatológiai esetek, neurológiai betegségek kezelése, szülésfelkészítés és kismama torna, újszülöttek fejlődésének diagnosztizálása és annak lekövetése, genetikai betegségek kezelése, valamint a sportsérülések orvoslása, sportolók felkészítése.

A diagnosztika mellett, különböző gyógyterápiákat lehet igénybe venni, egyebek mellett ultrahang terápiát, elektroterápiát, hidroterápiát, lézerterápia, nyiroködéma kezelés, lökéshullám kezelés (Shock Wave terápia), rehabilitálás otthoni körülmények között, sportiskola háromtól tizenegy éves korig stb.

Rendelőnk felkereshető személyesen vagy telefonon, a 024 811 194- es vezetékes, vagy a  069 33 11 012- es mobil telefonszámon. E- mail címünk: info@medicanetter.com, a honlapunk, részletes információkkal megtalálható a http://medicanetter.com/hu/ címen.

  • Milyen eszközökkel és módon gazdagodott a magánrendelő a Properitati Alapítványnak köszönhetően?

Az Alapítvány által tíz darab műszerre tettünk szert. Ezek segítségével felgyorsítottuk a betegeink gyógyulását, illetve mindezeknek köszönhetően komplex terápiát nyújthatunk számukra. Említeném a terápiás eszközöket, a mágneses terápiás, a ultrahang terápiás, elektroterápiás és Shock Wave terápiás műszert.

  • Jelenleg mennyi az alkalmazottak száma, hogyan néz ki a rendelő, illetve terveznek- e bővítést?

Minden várakozásunkat fölülmúlta a szolgáltatásaink iránti érdeklődés. Öten dolgoznak a rendelőben, ki állandó jelleggel, ki pedig szerződéses alapon, külső munkatársként. Célunk, ezeket a munkahelyeket hosszú távon biztossá, állandó státuszúvá tenni és bővíteni a rendelői centrumot. Jelenleg van egy gyógyterápiás, egy medence és egy fizioterápiás részlegünk, hidrokáddal.

Terveink között szerepel egy új, terápiás rész kialakítása. Ennek megléte által egy időben több pácienst fogadhatnánk, amelynek köszönhetően jelentős időt és energiát tudnánk megspórolni- hallottuk a fiatal és sikeres cégtulajdonostól.

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon