Egyediség és alaposság a fémmegmunkálás területén

Tornai Zoltán –Tornai fémmegmunkáló – Eszközbeszerzés, kamattámogatás-Zenta

A zentai Tornai Zoltán cége fémmegmunkálással foglalkozik. Leginkább javításokat végeznek, egyedi darabokat készítenek. A Prosperitati Alapítvány pályázatainak köszönhetően jelentős eszközökhöz jutottak. Zoltán elmondása szerint, mindezek nagyban felgyorsítják és minőségesebbé teszik a munkafolyamatokat. A példás szakember folyamatos újításokat, bővítéseket visz véghez. Tevékenységről, fejlesztésekről a cégvezető készséggel nyilatkozott:

  • Milyen eszközöket igényeltek és nyertek a Prosperitati Alapítvány pályázatai segítségével?

Az első körben egy CNC- esztergát nyertünk meg, amely nagyban meggyorsította az esztergálási munkáinkat. A második körben palástköszörűt sikerült pályáznunk, a harmadikban pedig egy ultrahangos mosót nyertünk, vásárolhattunk a Prosperitati segítségével. Később új kompresszort, fűrészgépet igényeltünk, ezek realizálása még folyamatban van, de már tudjuk, tulajdonunkba kerülhetnek az eszközök. Mindezek nagyban felgyorsítják a munkafolyamatokat, valamint ezek által minőségesebb lehet a munkavégzés.

 

  • Milyen fajta munkákat végeznek, és mennyi embert foglalkoztatnak?

Fémmegmunkálással foglalkozunk, főleg javításokkal, egyedi darabokat készítünk, kisebb szériákban. A vállalkozáson, cégen belül jelenleg nyolc embert foglalkoztatunk.

  • Szeretne- e további fejlesztésekre pályázni, illetve milyen terveik vannak a jövőre nézve?

Természetesen, amennyiben lesz olyan pályázat, amely a terveinket segíti, akkor szándékunkban áll pályázni a jövőben is.

Folyamatosan van mit bővíteni, fejleszteni, de alapvetően elégedett vagyok az eddigiekben elért eredményekkel, jelenlegi körülményeinkkel.

Soron következő jelentős célkitűzésünk, hogy egy új CNC megmunkáló központot beszerzése- hallottuk a fiatal, szorgalmas zentai vállalkozótól, szakembertől, Tornai Zoltántól.

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon