Akarattal, lelkiismerettel, becsülettel és sok-sok kitartó munkával sikerülhet!

Adankó Tímea – DEKOR STORE - Ada
  • Minőségi termékek, ajándékok széles választéka található meg nálatok, a Decor Storeban. Régóta ilyen ajándékbolton gondolkodtál? Mikor nyílt meg az üzlet?

Fotó: Gecse Attila

  • Nyitás előtt 1-2 évvel merült fel bennem az ötlet, hogy szeretnék egy ajándékboltot Adán. Mivel volt egy felújítás alatt lévő családi épület jó környéken, 2009 április 6-án meg is nyílt az üzlet. 2011-ben nagy átalakítás után 200 négyzetméterrel bővült az üzlet és ezzel párhuzamosan legalább 10-15 ezer termékkel bővült a kínálat is.

 

  • Hogyan válogatod meg az árúkészletet, mikből válogathatunk?

 

  • Az árúkészletünket leginkább a kereslet határozza meg, de kollégáim segítségével különböző ízlésvilágoknak megfelelően is vállogatunk. A kínálat széles, ma már közel 25 000 termék várja a vásárlókat úgy mint : lakásdekoráció, szuvenír, tisztító- és tisztálkodószerek, irodai felszerelés, tanszerek, esküvői és különböző családi események dekorációja, hazai és külföldi italok, fagyik, desszertek, sminkek, parfümök, könyvek, női divat táskák, női es férfi övek, pénztárcák, kesztyűk, gyerekjátékok, hobby kertészkedés (viragföld, mulcs, kaspók, gumicső, dekorációs zúzott kő), beltéri falburkolat, hobby bor es pálinka készitési kellékek, edények nagy választéka, kerti bútorok, grillsütők, kályhák stb.

 

  • Melyek azok a tárgyak amikre büszke vagy, amiket csak nálad lelhetünk meg?

 

  • Mindegyikre büszke vagyok :-) Például kiemelném a szuveníreket; a dekorációs beltéri követ, valódi kőből; kerti bútorokat és leginkább a bő választékot és azt, hogy rövid időn belül bármilyen terméket beszerzünk, ami jelenleg nincs a kínálatunkban!
     

 

  • Végezetül, mit tanácsolnál egy fiatal vállalkozónak, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen, hogyha sikeres szeretne lenni?

  • Nagyon nehéz az indulás is és a talpon maradás is, de merjenek belevágni!  Akarattal, lelkiismerettel, becsülettel és sok-sok kitartó munkával sikerülhet!

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon

Friss cikkek