STOP SOROS – Miről is szól valójában ez a dolog?

Még mindig nem értettük meg az illegális bevándorlás lényegét!? Még mindig vannak, akik támadják Magyarország Kormányának javaslatát a STOP SOROS törvénycsomagról? Na akkor fussunk neki még egyszer!  

Azt senki sem tudja tagadni, hogy mára több, mint egymilliárd iszlám vallású nép van, melynek vezető állama Szaúd Arábia. Ezek nem rendelkeznek annyi termőfölddel, tudjuk növénytermesztésre csak a jelentős humusztartalmú lösz és vulkáni hamu talaj alkalmas, ami elegendő lenne eme iszonyatos népszaporulattal és sajátos vallási fanatizmussal élő népesség fenntartására. 

A Szahara, az Arab sivatag, stb. meg sós, szikes, fizikailag málasztott kősivatag, növénytermesztésre alkalmatlan. A HASZONNÖVÉNYEK VÍZIGÉNYÉT KIELÉGÍTŐ ÉDESVÍZZEL sem rendelkezik, ami elengedhetetlen búza, kukorica, rizs, szója megtermeléséhez, ami pedig kell az állattenyésztéshez. Ha pedig ez nincs, akkor baj van, mert ez szükséges ahhoz, hogy el tudja látni az iszlám országokban élő, nagyon nagy szaporulattal bíró lakosságot.

Csak Magyarország éves friss édesvíz hozama nagyobb, mint Egyiptom, Szíria, Irak, Észak-Afrika és az Arab félsziget összes friss édesvíz hozama. Ezek tények.

Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a Nílus, a Tigris és az Eufrátesz folyókon létesített duzzasztóművek miatt a hegyekből lejövő sok szerves trágya már 50 éve a Nasszer, az Asszad és a Mosul tóba kerül. Ezért e folyóvölgyek mezőgazdasági talajai rohamosan elsivatagosodnak és élelmiszer termelésre alkalmatlanná válnak. Így Egyiptom, Szíria és Irak élelmiszer termelése belátható időn belül meg fog szűnni!

Az iszlám országok lakosságának a fele évtizedek óta olyan élelmiszer fogyaszt, amit Magyarországon, Romániában, Ukrajnában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Kanadában termeltek meg, mert csak ezeknek az országoknak van annyi termőföldje és édesvíz- készlete, hogy több stratégiai élelmet tudnak megtermelni, mint a lakosságuk fogyasztását jelenti.

Ezeknek az élelmiszereknek köszönhetően az elmúlt 60 évben az iszlám országok lakossága minden gazdaságpolitika, stratégia és családtervezés helyett hatszorosára szaporodott várva az égiektől a megoldást.

Ne felejtsük el, hogy Kína ezt komolyan szabályozza! Könnyű összeadni, hogy 170 millióról 1000 millióra nőtt az iszlám lakosság száma.

 

Persze igazságtalan lenne csak ezt az oldalt hangsúlyozni, azt is ki kell mondani, hogy ezzel párhuzamosan az elmúlt 70 évben Európában abortusszal meggyilkoltak 350 millió európai gyereket, csak Magyarországon 5 milliót, és fogamzásgátló mérgekkel még ennél is többet.  Az Egyesült Államokban 200 millió gyerek nem született meg ez miatt. Ők most hiányoznak egy gazdaságstratégia fenntartásához!

Tehát az iszlám országok lakossága közben szaporodott, mi meg a jólétben és a pazarló életformában fogytunk! Ma már ott tartunk, hogy mára nincs több stratégiai élelem, amivel a Föld évi 70 milliós szaporulatát etetni lehetne!

Az iszlám országok kényszerhelyzetben vannak! Ami most történik, az lényegileg arról szól, hogy az iszlám országok meg akarják szerezni a jelzett  országok termőföldjeit és édesvízkészleteit, amely biztosítaná nekik a fennmaradást. Természetesen, ismerve az iszlám radikális vallási törekvéseit ez az elfoglalt országok lakosságának folyamatos kiszorítását, illetve radikális kiirtását jelenti!

 

Akarjuk mi ezt?

Az iszlám országok HÁBORÚT viselnek Európa országaival szemben, amit a fenti országokba beépített ügynökeik, Soros György emberei, akik az Európa Bizottság tagjai, az Európa Parlament tagjainak egy része, az Emberi Jogok Európai Bírósága tagjai, a Helsinki Bizottság tagjai, Merkel asszony, bal liberális álcivil szervezetek, hathatós támogatásával folytatnak. Ezeket az embereket csak is egy elv vezérli, a PÉNZ és a még több PÉNZ! Se Istenük, se hazájuk, se nemzetük, semmi sem szent számukra, hosszú távú gazdasági stratégia ez számukra, egy jó befektetés a fogyasztói társadalomba, ami csak nekik jó, a nemzetállamokat tönkreteszi. Ez a legfőbb cél!

Akarjuk ezt?

A beépített ügynökök feladata az, hogy erről az egyszerű igazságról minden módon eltereljék az európai emberek figyelmét és védekezésre képtelenné tegyék őket! Hogy háború van az egyértelmű!

Nekünk magyaroknak történelmi tapasztalataink vannak...

Akiknek érettségijük van történelemből azok tudják, hogy az iszlám nevében  1526 és 1718 Mohács és Temesvár felszabadítása között a Kárpát-medence magyar lakosságának a 75% - át kiirtották.

És sose feledjük, hogy Mohácsnál az Európa országai által cserbenhagyott magyar hadsereg szenvedett vereséget. Ismételjük fel a tanultakat!

A történelem 500 évvel később ismétli önmagát.

Magyarország ma ismét egyedül vívja élethalál harcát az iszlám hódítókkal. És ezt a Magyarországot az Iszlám Unió által pénzelt titkos szövetségesei az EP-képviselők, az EB-biztosai, Emberi Jogok Európai Bírósága bírái Sorossal az élükön belülről folyamatosan gyengíteni akarják! Hagyjuk ezt?

A STOP SOROS törvénycsomag olyan szabályozás megalkotását jelenti, amely alapján:

 

  • a tömeges migrációt propagáló külföldről támogatott szervezeteknek regisztrálniuk kell magukat;
  • tevékenységükről nyilvánosan számot kell adniuk;
  • ezen szervezeteknek illetéket kell fizetniük, amely bevételt az állam határvédelemre fordítja;
  • a bevándorlást szervező személyek távol tarthatók, kitilthatók legyenek.

 

Az állam feladata, hogy biztosítsa a nemzet fennmaradását, szilárd alapokat teremtsen a jövő nemzedék számára. A magyar állam elsődleges kötelessége és egyben joga is, hogy polgárait valamint, nemzeti kultúránkat megvédje.

Ehhez pedig egy olyan nemzetpolitikai és családpolitikai stratégiát rendel, ami megóvja, megvédi és segíti a magyar nép, nemzet, családok boldogulását.

Magyarország felébredt a balliberálisok által termelt, elmét butító altató gázból és tevékeny stratégiával védekezik! Mikor ébrednek fel mások is ebből a „Csipkerózsika álomból” ? Ébredeznek, de csak nagyon lassan!

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon