Balliberális hazugságok, gusztustalanságok

Mára azért már világosan látszik, hogy ki melyik csapatban játszik. Közvetlen környezetemben is lassan kiismertem az embereket.

Ma is büszkén vállalom, hogy amikor 2016-ban sokan csak félve mertek a kényszerbetelepítés ellen véleményt mondani, akkor én ott voltam azok az emberek között, akik hangosan kiáltottak, hogy szavazz és válaszd a biztonságos jövőt magadnak és gyermekeidnek. A liberális itthoni sajtó lecsapott és cinikus kérdéseivel, igazából a választ meg sem várva durván lehúzott a sárgaföldig. Az addig barátaimnak gondolt emberek eltávolodtak tőlem, és amikor az Interetno Fesztivál menekülteket sajnáltató sátrat nyitott Szabadka főterén, akkor megüzenték, hogy menjek és nézzem meg, mert látni fogom az ártatlan tekinteteket, hogy kik ellen kampányolok, de ma már értem az ő álláspontjukat is. Idő kellett, hogy lássuk, mi van a kulisszák mögött.

Lassan külön válik a búza a konkolytól!

A napokban olvasom, nem először és sajnos tudom, nem is utoljára a nyugati sajtókban, hogy migránsok löktek a vonat alá három tinédzsert Németországban. A Frankenstadion állomáson mécsesekkel emlékeznek a két meggyilkolt fiúra. (Forrás: DPA PICTURE-ALLIANCE/AFP/FERDINAND MERZBACH.)

Az ő szüleik, hozzátartozóik kiáltanak, de senki nem hallja őket! Próbálják körülöttük tussolni és szépíteni a dolgokat, pusztán balesetnek beállítani azt. Két fiatal ismét értelmetlenül halt meg: migránsok vonat alá lökték őket. A vezető németországi sajtó azzal próbálta meg szépíteni és a közvélemény felháborodását féken tartani, hogy a gyilkosság ismertetésénél, hogy egy szót sem ejtett arról, hogy a gyilkosok migránsok voltak, és balesetként próbálták beállítani a történteket. Veszekedő fiatalok leszámolása egymással, holott ilyen, ottani fiatalok között nem volt jellemző korábban.

A Voice of Europe azt írta, a tragédia Nürnbergben történt, a Frankenstadion állomáson.

Mint írták, a német Süddeutsche, valamint a Bayerischer Rundfunk, Bajorország regionális közszolgálati médiuma is balesetként számolt be a történtekről. Úgy tálalták, hogy a három 16 éves fiú véletlenül esett a metrósínekre január 25-én éjjel, miközben két 17 éves, szintén német tinédzserrel vitatkoztak.

Az igazságot a Bild merte megfogalmazni.

Igen, csak merte, mert a liberális vezetőség durva diktátori bosszú hadjáratot indít civilek és sajtó ellen, ha a migráns kérdést nem a sorosi forgatókönyv szerint próbálják feltüntetni. Németországi barátommal, egy ottani egyházi gimnázium igazgatójával, amikor erről beszélünk, ő is csak halkan, szinte suttogva mer erről beszélni, mert állítja, komoly baja lehet belőle, ha a migránsokat probléma forrásaként említené nyilvánosan. A Bild azt írta, a három fiatalt két Németországban született migráns, egy török és egy görög fiú szándékosan, különös kegyetlenséggel lökte az éppen nagy sebességgel befelé száguldó vonat alá. A három fiú közül csak egy élte túl a támadást, két barátján 80 kilométeres sebességgel hajtott át a gyorsvonat. Belegondolni is borzazstó. Ki képes ilyen kegyetlenségre?

A Voice of Europe szerint a 16 éves fiúk Nürnberg egyik diszkójából indultak el hazafelé, amikor a migránsok megállították őket az állomáson. A rendőrség szerint valami apróságon vitatkozhattak össze, majd a migránsok rájuk támadtak és vonat alálökték őket. Jellemző! Ez lett a közbiztonságból, és ez bármikor, bárhol megismétlődhet és mégis fog még sokszor ismétlődni, ne legyünk naívak! 

A problémát ott kell megoldani ahol van, és nem a nyakunkra telepíteni azt. Mi értjük, tudjuk, hogy miről van szó. Sokan még ma sem értik, sőt megy a balliberális hülyítés! A hazai sajtóban is nagy visszhangot kapott a holland parlament európai ügyekkel foglalkozó bizottságának Budapestre tervezett látogatása, amelyet szinte az utolsó pillanatban, a magyar fél együttműködési készségének hiányára hivatkozva mondtak le. Miért, mert Magyarország nem kér a migránsokból, akiktől most sok európai ország szeretne megszabadulni!

Szóval nevetséges!

Sokszor meg dühítő, hogy ezek az elmezavarodott szektás banda mit megenged magának, akiknek sajnos itthon is megvannak a követői. A holland parlamentnek semmilyen joghatósága nincs a magyar jogszabályokra és a hazai politikai életre nézve. Magyarország ellen évek óta nemzetközi hecckampány folyik, amelynek a hágai bevándorláspárti politikai elit a zászlóvivője. Olyan hangnemben beszélnek rólunk, ami eleve ellentmond az uniós szövetségesek közötti partnerségnek. Az említett hecckampányok során pedig előbb hirdetnek ítéletet, és csak később vizsgálódnak. Különösen így van ez a 2015-ös migrációs válság óta.

Vajon mit szólnának, ha Magyarország küldene ellenőrző bizottságot hozzájuk?

Ismert, a szélsőbaloldali Judith Sargentini nemrégiben tartott “előadást” az Amszterdami Egyetem jogi karán, a magyar jogállamiság helyzetéről. Azokról is megvan a véleményem, akik meghívták ezt a libát! Nem tudom, van egyáltalán bármilyen felsőfokú végzettsége, vagy ő is mint sok nyugati politikus sokszor nyolc elemivel próbál politikai pozíciót szerezni, sajnos nem is sikertelenül? Az önjelölt szakértő a szólásszabadság jegyében az “előadás” kezdetén megalázó módon parancsolta ki az Echo TV munkatársait. Nesze neked sajtószabadság, nesze neked demokrácia! Utóbb kiderült, az ott jelenlévő hágai magyar nagykövet kérdéseire sem volt hajlandó válaszolni. Még jó, hogy egyáltalán megtűrte.

Az Origo.hu felidézi, Judith Sargentininek a magyar jogállamiságáról szóló nemrégiben tartott előadásáról a szélsőbaloldali politikusnő kivezettette az Echo TV munkatársait, holott a szabályoknak megfelelően regisztráltak az eseményre. Az “előadáson” részt vett dr. Kocsis András, hágai magyar nagykövet is, aki kérdéseket kívánt feltenni Sargentininek, a holland politikus azonban nem reagált a nagykövet egyetlenegy felvetésére sem. A szélsőbalos Soros-aktivista azzal védekezett, hogy nem áll szóba a magyar kormány képviselőivel, így dr. Kocsis András nagykövettel sem volt hajlandó párbeszédet folytatni.

Kocsis András az Origo.hu kérdésére ezt nyilatkozta:
„felháborítónak tartom, hogy a bevándorláspárti brüsszeli politikusok kampányarcaként Sargentini végig turnézza fél Európát, hogy Magyarországot és a magyar embereket támadja.” A nagykövet úr szerint Sargentini amszterdami előadása is “tele volt hazugságokkal”, a szokásos balliberális fakenews-mantrát ismételgette Magyarországgal kapcsolatban.

Kocsi András elmondta, hozzászólásomban arra hívtam fel a figyelmét, hogy az előadása tele van hazugságokkal, és ha a Sargentini-jelentésről és jogállamiságról beszél, mondja el azt is, hogy az EP bevándorláspárti többsége az EP saját szabályait megszegve fogadta el ezt a jelentést.

Ugyanakkor megjegyezte, nem gondolom, hogy a holland-magyar kapcsolatokat mindez érdemben befolyásolná, Hollandiában nagyon sokan nem értenek egyet Sargentini asszony tevékenységével.”

Nem baj, jönnek az EP választások!

Remélem Isten nem bottal veri majd őket, de az is rá férne némelyikére! 

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon