100 év után ismét átéljük-e a Trianon borzalmait? Isten őrizz, ezért menj és szavazz te is!

Április 8-a a sorsdöntő lehet Magyarország és minden Kárpát-medencében élő magyar ember számára.

Ismét átéljük-e 100 év után a Trianon borzalmait, vagy gyönyörködünk a nagy magyar csodában és az egységes magyar családban gondolkodunk tovább, amit a Fidesz-KDNP megálmodott és megvalósított számunkra?

(A)rabok leszünk vagy szabadok? Szóval sok minden a tét.

Én már szavaztam és előtte sok helyen, sok módon elmondtam a véleményemet arról, hogy miért kell kimenni határon innen és határon túl szavazni, de arról is világosan beszéltem, hogy kikre kell szavaznunk.

Golenya Ágnes íróról hallottatok már?

Én most ismerkedtem meg írásával és felkeltette érdeklődésemet a nem is Magyarországon élő írónő, akinek a gondolkodása nagyon hasonlít az enyéméhez! A stílusa is tetszik, lehengerlő, erőteljes vehemens gondolatok ezek, ő legalább vállalhatja. Minden gondolatával egyezem, még akkor is, ha én nem is így fogalmaznék, tartalmilag mennyire igaza van!

Érdemes meghallgatni mások argumentációját is és fontos erről beszélni. Nem elég csak a magunk igazáról meggyőződni, de másokat is bátorítani kell!

Golenya Ágnes a következőket mondja:

"Soha nem politizálok, még magamban sem, mert undorodom bármilyen politikai eszmétől, de az a kisstílű gondolkodás és fröcsögés, ami a magukat magyaroknak nevezőktől ömlik Orbán ellen, e mellett már képtelen vagyok szó nélkül elmenni, rosszul vagyok minden szinten.

Ha valaki átnézi a FB bejegyzéseket az Orbánt leváltók alacsony szintű véleményeivel, megijed. (Remélem nem vagyok egyedül) Tényleg innen kellene kiindulnia állítólag a világ szellemi megújhodásának? Ebből a negatívumoktól, elmeprogramozottságtól, gyűlölettől, kliséktől, populizmustól, óvódás véleményektől és kicsinyes gondolatoktól telt magyaroktól?
Ti, akik Orbánt nem tudom kire szeretnétek lecserélni, tényleg ennyire képtelenek vagytok egy nagy képet nézni? Annyi a vádatok, hogy lop?
Oké, először is kérem írjátok ide a konkrét neveket, akikre azért fogtok szavazni, mert nem lopott és mert nem is fog lopni.

 

Másodszor, ti esetleg tényleg nem tudjátok, hogy akikkel Orbán szemben áll, azok (illetve azok globalista irányítói, mert itt csak azok macskajancsiai ugatnak) nemhogy lopnak, de az egész globalizmus működtetői, élvezői, akik rabszolgaként dolgoztatnak minden embert, akik miatt a megszülető csecsemőd azonnal adóalany, akik ilyenné tették a világot és az emberi életet pár száz év alatt?
Ti nem tudjátok, Orbán ellenében kiket akartok támogatni?

Hol éltetek eddig? Nem ismeritek az Új Világrend, az Illuminátus nemhogy mindent tőletek ellopó, benneteket globális rabszolgaságban tartó profithajhász gazdaságpolitikáját, akik ezt az egész cirkuszt, amivé a bolygónk vált, beleértve a terrorizmust, jól előkészítettek évtizedekkel ezelőtt? Ti nem tudjátok, hogy a migráns kérdés nem migráns kérdés alapvetően, csak egy eszköz, amit ők készítettek, hogy hogy Európát szétszedjék?
Ez nem humanitárius kérdés, az se érdekli őket, ha ott vesznek, ahol vannak. Én és még sokan, bizonyosan elsők közt segítenénk bármelyik VALÓS migránsnak, hogy életben maradjon és aztán mielőbb hazatérhessen. (Azt most ki se nyitom, hogy itt menekültek nincsenek, nem lehetnek, mert nem háborús övezetből kiabálnak és válogatnak az országok közül szocpol alapon, hanem ugyebár, hanem gazdasági bevándorlók, jó esetben, a fanatikusok mellett. És akkor vagy bárki mehessen oda a világban, ahova akar, vagy ők se, ha már gazdasági kérdés...)

 

Ti nem látjátok, hogy merre tart az egész Föld, a mai emberiség, mi felé vezetnek titeket a szátokba adott hülyeségekkel? Ti tényleg nem tudjátok, hogy S. GY. (nem írom ki, mert a FB azonnal leszedi, de ezt remélem, kitaláljátok) és főnökei (mert azért ő csak egy stróman a nagy zenekari műben) terv szerint irányítják a mai eseményeket? Pont azt akarták elérni, hogy most bégessetek Orbán ellen? Hazug álhumanista nem létező érvekkel jönnek a "migráns" kérdésben, ami az ő gazdasági és hatalmi erejük záloga?

És ti mindezzel szemben azt hozzátok fel, hogy a mostani kormány lop? Nem akarom elhinni, komolyan!
Az a legkevesebb, hogy tudd, a világ minden kormánya lop, ezt ti most tényleg ennyire tudatlanul kéritek számon?
Ha semmi egyebet nem tett volna Orbán Viktor, akkor annyit tökéletesen teljesített, hogy ma a világ megint tudja, hogy hol van Magyarország és kik a magyarok! Ez semmi nektek?
Az elmúlt 50 évben egy nagy nulla nemzet voltunk a világ szemében, egy senkik, akiknek nincs egy önálló gondolata sem, mindig valakiknek a csatlósai, politikailag, gazdaságilag és gondolkodásilag! Kullogtunk valakik után.

Most először a magyarok tematizálnak, a magyarok mutatnak utat! Nem erre vágytatok?
Mi van, ha ez a szellemi megújhodás, aminek innen kell kiindulni, de ti nem veszitek észre a fától az erdőt?

 

Soha ilyen világos beszédet nem hallottam kormányfőtől, mint Orbán Viktorét. Ti süketek vagytok? Az egyedüli világos és nem mellébeszélő hang! Tényleg képtelenek vagytok felnőtt érettséggel komolyan mérlegelni valamit és valakit?

Én is fel tudnám sorolni, miket nagyon nem szeretek az Orbán-kormányban és mit kérnék számon, ami belügy. De könyörgöm, egy országban mindig lesznek megoldatlan belső kérdések, a leggazdagabb királyságban is voltak nem mindenkinek tetsző intézkedések és lesznek is dögivel, bárki másra szavaztok! De ez konkrétan most elenyésző kérdés, egy mellékes taktikai szál a nagy stratégiaihoz képest!
Tényleg úgy gondoljátok, vesszen minden erénye, vesszen minden, az EU-s pénzek kicsorgatásánál fényévekkel fontosabb eredménye, amit elért és ami a jövőben a lányaitokat megvédi a burkától és a feleségeiteket, hogy állatnak se vegyék az új "európai" vallás égisze alatt?
Tényleg nem fogjátok fel minimális szinten sem, hogy miről van szó? Én tuti itt hagyom ezt az országot, ha bárkit a jelenlegi "alternatívából" megszavaz ez az ország, mert akkor tényleg önkezével vetett véget az életének. Amellett, hogy kitehetjük a határainknak, akár rovásírással is, hogy Elmegyógyintézet."

Forrás:  http://hirzona24.com/

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon