Szűzcsinálók és hamis próféták (2.)

Röhögnék, ha nem lenne siralmas, amit „nullásék”, tesznek bojkottfelhívásukkal.

A véemdékások Tari Istvánnak köszönhetik, hogy még az elinduláshoz szükséges aláírásokat sem tudták összeszedni. Neki sikerült, ami még senkinek, gáncsoskodó, kötözködő és egy irodalmárhoz képest meglepően  buta hozzáállásával teljesen lezúzta a pártját.

Röhögnék, ha nem lenne siralmas. De siralmas. Még röhögni sem tudok! Eddig sem csináltak semmit, ezek után sem akarnak, ráadásul azt kérik a közösségtől, hogy mások se tegyenek semmit. „Ne szavazz a hazug magyar kirakatra!” – lebegtetik hangzatosnak tűnő hülyeségüket, mivel nem tudták a választási induláshoz szükséges aláírásmennyiséget összegyűjteni. Így most átfordultak durciba.

Már várom, amikor elnökük bejelenti az MNT választások másnapján, hogy az x millió vajdasági magyarból a kiment félszázezer a nem VMDK-s, de bezzeg a többi mind az övék…

Drága véemdékás nemzettársaim! Attól, hogy egy „kirakatot” nem akarsz használni, még nem lesz területi autonómiád, sem munkahelyed, csak elszalasztasz egy lehetőséget, amellyel ha élnél, esélyt adhatnál annak továbbfejlesztésére.

Ha nem használod a jogi lehetőségeket, amelyeket az eddigi lassú lépések politikájával kipréselt és intézményesített a VMSZ, attól még nem leszel kuruc, sem nagyobb betyár, sem szabadelvűbb, csak bután lele. A labancok másmilyen zászló alatt táboroznak…

 

Nekem ez a választás egyértelmű!

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon