Purger, az amerikai sas

Washingtonban az igazság, és most miránk jól lecsap

Wikipédia

Purger Tibor trollportálnak nevezte a Jó Reggelt Vajdaság véleményportált.

Akkor én nemes egyszerűséggel nevezhetném troll újságírónak Purger Tibort? Igen, tudom, szemtelen kijelentés lenne ez részemről, meg kapnék is érte hideget, meleget, ezért ezt nem is teszem meg egy olyan t(r)ollforgató esetében, aki Washingtonból ír, itthonról haza.

De miért vagyunk mi trollportál?

Azért, mert álnéven írunk? Pontosabban szerintetek: provokálunk. Az, hogy az online világban végre valahára a mi szemszögünkből is megvilágításra, elemzésre kerülnek a dolgok, az rögtön provokáló? Provokáló, hogy a ,,JeReVáni” (ez, ugye, jó kifejezés, mert a tiétek – rólunk) portálra is kattingatnak az Olvasók, hogy az online világ már nem csak a ti eszközötök?

Ja, hogy az álnevek... könyörgöm, közülünk kik azok, akik még nem behatárolhatók?

Purger Tibor szerint azok biztosan nem trollok,

akik az ellenlábasok közül átjárnak kommentálni a ,,JeReVáni” portálra, akik ingerlő módon, sokszor tárgyhoz nem tartozó kommentekkel bombázzák az Olvasókat, azzal a szándékkal, hogy ellehetelenítsék az adott témában történő eszmecserét.

Purger Tibornak akkor, ezek szerint, az sem trollkodás,

hogy a MNY facebook-oldalának falán a legtöbb bejegyzés arra irányul, hogy a kiszemelt célpontot kinyírják annak szavainak, érveinek kiforgatásával,  és természetesen személyeskedéssel. Idézzem a ,,ki nevel pravoszláv gyereket” kirekesztő, megbélyegző és a magánéletbe gázoló bejegyzést?

Az jó volt, kedves Purger Tibor? Washingtonból leokézva?  

Mi pedig bértollnokok lennénk? És mégis ki mondja ezt nekünk?

De jó, legyen: azok vagyunk. Politikailag és közéletileg elkötelezettek. Mivel ezt már másodszor írjuk le, túlléphetnénk rajta?

Amúgy meg minden elismerésem azoké, akik a hosszú, kioktató, olykor elemző cikkeiket csakis kedvtelésből írják. Azok előtt meg a nem létező kalapom is megemelem, akik mindezt csúsztatások és személyeskedések nélkül teszik, ingyen.

Vagy?

 

 Vataščin Péternek üzenem, hogy sokszor mi is sajnáltuk azt az időt, amit a személyeskedésektől hemzsegő bejegyzések olvasásával töltöttünk.

De akkor minket sem kérdezett meg senki.

És mivel neked nem parancsol senki, tehát tovább lehet nyugodtan menni.  

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon