Pressburger beszólt és született egy MM-közlemény

A kvótareferendumos MM-közlemény tartalma mellett sem mehetünk el szó nélkül, de kezdjük talán azzal, hogy melyik napra virradóra alakult át az Ideiglenes Ügyvivői Testület Ügyvivői Testületté?

Pixabay/Alexas Fotos

Talán a Rózsa Major Tanyán, a kakaspörkölt rotyogása közben? Amikor is főleg barátkoztak és a politikába belefáradt (?) tagságot és barátokat nem akarták holmi közéleti kérdésekkel nyomasztani? – Legalábbis Kókai Péter valami ilyesmit nyilatkozott.

Az biztos, hogy rejtély előtt állunk.

Az nem rejtély, hogy miért lett közlemény.

Mivel hogy Pressburger Csaba, aki miután elfogadta dr. ifj. Korhecz Tamás folyamatos, hosszan tartó és túl nyálas bocsánatkéréseit, kiállt az MM mellett, még a tüntetéseikre is elment, megunta a hallgatást.

A rejtély, ami előtt állunk, hogy mikor alakult át, természetesen demokratikusan, hogy a csudába máshogy, az Ideiglenes Ügyvivői Testület Ügyvivői Testületté?

És kik a tagjai? Kérdezzük halkan.

Csak azért merjük ezt tenni, mert 2016. június 26-án, az MM harmadik közgyűlésén 

Varga László azt mondta, hogy:

,,az elmúlt hónapok kihívásai miatt nem hajtottak végre belső tisztújítást, viszont erre azért sem kerítettek sort, mert a vajdasági magyar közösség fele kívül áll az MM struktúráján. Javasolta, hogy az előkészítési folyamatot követően, egy ősszel esedékes újabb közgyűlésen válasszák majd meg a szervezet állandó vezetését.”

Most akkor már megvolt az őszi MM közgyűlés? És még a Pressburger se tudott róla? Ha tudott volna, csak nem irgumburgumozza le az MM-et?!

Na, van, ahogyan van, mi tudomásul vesszük, hogy a rengeteg okos jogász, tudományos kutató, értelmiségi így dolgozik, választ meg testületet (hogy nem választ meg, vagy titokban teszi) a civil szervezetében, miközben folyamatosan feljelentget (példák vannak, utána lehet nézni.)

Mi a magunk részéről sok sikert kívánunk a rejtélyes Ügyvivői Testületnek.

A közlemény tartalmával legközelebb foglalkozunk.

De lehet, hogy ez az egész csak véletlen? Hogy még mindig csak Ideiglenes Ügyvivői Testület van, csak annyira siettek, mert a Pressburger hozta az üzenetet, hogy elég volt a sunyulásból, rugdossák itten mindenféle beavatkozásokkal vádolva a ,,kenyéradó gazdát", hogy a nagy közleményírói kapkodásban rosszul írták alá.

 

 

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon