Politikai csapodárság

Pannon RTV

Pedig már annyiszor megígértem magamnak, hogy nem fogom megengedni azt, hogy bármi hülyeségen felhúzzam az agyam...

S erre mi történik?

A közösségi oldalakon szembejön velem Maglai Jenő önelégült mosolya és a frissen mosott haja. És már visítok is.

Újabb szerveződések: belépés harmatgyenge csoportosulásokba, meg kilépés. Hátat fordítás, majd újabb ismeretlenekkel való kezet rázás. Majd csak meglesz már a végleges formáció, drága mozgalmasok. A mondás is úgy tartja, hogy sosem szabad feladni... Főleg nem a politikai csapodárságot.

Ezúttal azt mondta Szabadka Polgári Mozgalmának önkormányzati frakcióvezetője, hogy alternatívát szeretne felkínálni a vajdasági polgároknak az Elég volt - Dosta je bilo Mozgalom vajdasági szervezete, a Magyar Mozgalom és a Vajdasági Mozgalom szerveződése. És most biztos benne, hogy ebben a felállásban, ebben az újrakezdésben (már ki tudja hanyadszori újrakezdés), 100% hogy sikerülni fog. Igen, ez lesz az igazi, érzi. És ők ennek érdekében, hogy alternatívát kínáljanak fel, mindenre képesek. Bármire. És naná, hogy támogatják az ellenzéki tüntetéseket. Támogatják akkor is, ha azok ma már erőszakossá is váltak, mert ez ám a hiteles magatartás a kormányzat megdöntéséhez. Sőt már vizionálják is a nem békés úton való visszalépést. Mintha nem is lettek volna választások, amit maguk a mozgalmasok is hitelesítettek részvételükkel. Taps!

Meg persze a tartományi adminisztráció leépítése (Božović után szabadon), de azért a törvények által biztosított fejlődés Vajdaság számára!?

A hiteltelenséghez immár párosult a tudathasadás is.

Még most is csak azon jár az eszem, hogy a jól fésült frakcióvezető miért nem arról nyilatkozik, hogy ők bizony eredményeket kívánnak felmutatni?!

Azért, mert nincs?

Persze a kérdés költői volt...

 

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon