A nemzet nem ideológia, nem politika, nem blabla... A nemzet Európa alapja.

Május 31-én lezárult a Brüsszellel kapcsolatos nemzeti konzultáció. Összesen 1.688.044-en töltötték ki a kérdőívet, ami minden eddigit meghaladó rekord. Hat kérdést lett feltéve ekkor, melyek mindegyike Magyarország nemzeti függetlenségéről szólt. Három a migránsválsággal kapcsolatosan, három pedig a gazdasági döntéseket illetően. A tények önmagukért beszélnek, ugyanis mind a hat kérdésben egyetértés mutatkozott.

Teljes konszenzus született abban, hogy Magyarország gazdasági függetlenségét és migrációs politikáját meg kell védeni a brüsszeli beavatkozástól. A magyarok nem akarják Brüsszelnek átadni az irányítást.

A magyar emberek átlátnak a szitán, világos, hogy a külföldről pénzelt szervezetek jelentős része titokban az illegális bevándorlást szervezi, támogatja, finanszírozza. A terrorizmus trójai falovai a civil szervezetek. Soros György nem titkolt terve az, hogy évente egy millió, más kultúrából érkező migránst akar, ha kell erőnek erejével, akár az európaiak határozott akarata ellenére is, Európába telepíteni.

A humanitárius blablát nyugodtan figyelmen kívül hagyhatjuk, ha egy ilyen pénzügyi spekulánsról van szó, és ha Soros György valóban segíteni akarna, akkor a pénzét odavinné, ahol arra szükség van.

„Amit Soros György csinál az már nem ideológia, nem politika, hanem nemzetbiztonsági kérdés.” – mutatott rá a kormányfő.

A miniszterelnök szerint a helyzet olyannyira komollyá vált, hogy Soros még a Jobbikot is befogta a hálójába annak érdekében, hogy olyan kormánya legyen Magyarországnak, amely úgy táncol, ahogyan ő fütyül.

„Magyarország erős és büszke európai ország, amely kitart a véleménye és érdekei mellett .”– szögezte le Orbán Viktor. 

„Mi egy olyan gazdaságpolitikát akarunk, amely első helyen a magyaroknak jó, és csak második helyen a globális elitnek" – emelte ki tegnap délután Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a Fidesz-frakció, a nemzeti konzultációt kísérő „Álljunk ki Magyarországért!” országjáró rendezvénysorozatának záróeseményén.

Néhány éve azonban azt látjuk, hogy Európa veszélyben van. Veszélyben az egysége és veszélyben a jövője is. A két súlyos történelmi kérdés közül, amely ma Európa egységét feszegeti, az első a bevándorlás problémája, amit megalapozottan szoktak újkori népvándorlásnak nevezni.

A másik, hogy milyen jövő felé tartunk: Brüsszel Európája, vagy a nemzetek Európája felé. Sziklaszilárd meggyőződése, hogy egyetlen nemzetnek sem adhatják parancsba, hogy kikkel éljen együtt a saját országában, hiszen ez csak a nemzet szuverén döntése lehet.

Orbán megtévesztésnek és megvezetésnek tartja azon kijelentést, hogy a migránsok befogadásával megoldódna a munkaerőhiány, hiszen a bevándorlók töredéke áll csak munkába, ráadásul a nyugat-európai országokba továbbra is hatalmas a munkanélküliek aránya.

A miniszterelnök elmondta, hogy a multikulti dugába dőlt. Már maga Brüsszel is szabadulna a migránsoktól, azonban ezt nem vallják be. Szégyellik, ezért bújnak a szolidaritás nevű maszlag mögé, hiszen elegensább az erkölcsi jót kifejező szolidaritásra hivatkozni, mint bevallani, hogy most már kívül akarjál látni a migránsokat a saját országaikon. A nyugati országokba oktalanul beengedett migránsokat szét akarják osztani azok között, akik megvédték magukat és nem engedték be őket az országukba, mint Magyarország. Ezzel szemben Magyarország azt javasolja, hogy akinek nem kellenek, ne ossza szét Európán belül, hanem szállítsa ki őket Európából – amihez Magyarország minden segítséget megad.

 

„Mi, akik a nemzetek Európáját akarjuk, nem vagyunk euroszkeptikusok, ez nem felel meg a valóságnak. Mi eurorealisták vagyunk, akik nem homokra, hanem valóságos, sziklaszilárd alapokra akarjuk építeni az Európai Uniót. S csak egy ilyen politikai alapzat van, az európai nemzetek valósága. ”  – fogalmazott Orbán Viktor.

 

 

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon