,,Mindazonáltal tanárként és jogászként"

február és április között...

 2016.02.04.

„…Mindazonáltal, tanárként, aki jogászok nemzedékeit oktatja és vizsgáztatja immár másfél évtizede, szomorú vagyok. A jogi ismeretek átadása és a vizsgáztatás során számtalanszor beszéltem a jövendő kollégáimnak a jogi hivatás méltóságáról, a jog és a jogállam tiszteletéről és fontosságáról.”

Dr. Korhecz Tamás társelnök

(http://www.magyarmozgalom.rs/hu/ahol-a-jog-vegzodik-ott-kezdodik-az-onkeny-es-az-eroszak/ahol-a-jog-vegzodik-ott-kezdodik-az-onkeny-es-az-eroszak)

2016. április 19

„A panasz szerint ezt követte a testület tagjainak kételye, majd az ismételt ellenőrzés, melynek során a belgrádi Alapfokú Bíróságtól kapott értesítést követően 1611 aláírást érvénytelen pecsét alkalmazása miatt jogilag semmisnek ítéltek.

(…) A bíróság megállapítja, hogy a perdokumentáció részét képezi a belügyminisztérium tanúsítványa 1600 aláírás elkobzásáról. A választási bizottság értesítette az Alapfokú Bíróságot, s arra kérte, állapítsa meg, a „III” jelzésű bírósági pecsétet használták-e, kifizették-e a hitelesítés díját. A bíróság válaszában közölte, hogy e pecsétet nem használhatták, mert január 28-a óta a bírósági széfben van, így nem áll használatban, a koalíció pedig nem nyújtott be hitelesítési kérelmet sem.”

Magyar Szó

(http://www.magyarszo.com/hu/3031/kozelet_politika/144929/Nem-indulhat-az-MM-%C3%A9s-a-VMDK-list%C3%A1ja-k%C3%B6zt%C3%A1rsas%C3%A1gi-szinten.htm)

 

 

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon