Magyarország és a magyarok győztek

Fotó: Index.hu

Hatalmas részvétel mellett nyert a Fidesz-KDNP. Megvan a kétharmados többség.

Április 8-a Magyarország, a magyar nemzet és a magyar demokrácia győzelmét hozta, hiszen hatalmas arányban döntöttek úgy a magyar emberek, hogy igent mondanak Orbán Viktornak és a nemzetben való gondolkodásnak, de nemet a kényszerbetelepítésnek, a nemzet elleni uszításnak, az üres szólamoknak és az alapvető politikai kultúra hiányának. 

A Fidesz választási győzelme után Orbán Viktor miniszterelnök a Bálnánál mondott győzelmi beszédet.

„Néhány visszafogott mondatot szeretnék mondani, mert amikor ilyen eredményt ér el az ember, akkor kell szerénynek lenni, mert most van mire” – mondta Magyarország miniszterelnöke.

Beszédét folytatva nekünk, vajdasági magyaroknak is üzent:

„Szeretnék köszönetet mondani a külhoni magyaroknak, akik segítettek megvédeni az anyaországot.”

Nagyon erősen indult az idei választás, 17 óráig rekordnagyságú volt a részvételi arány. A szavazásra jogosultak mintegy 70 százaléka adta le voksát urnazárásig.

Zsínórban harmadszorra is egyértelmű felhatalmazást kapott a Fidesz-KDNP az elkövetkező 4 évre.

Habár a nap folyamán, a magas részvételi arány ismeretében, az ellenzék kormányváltásban reménykedett, de mindez végül az „ellenzékváltásban” merült ki.

Vasárnap éjjel, a még nem hivatalos, de sokatmondó eredmények ismeretében, mindennek tudatában Vona „kormányváltó” Gábor, a Jobbik elnöke, valamint az MSZP és az Együtt elnöksége is bejelentette a lemondását. Továbbá Hadházy Ákos, az LMP társelnöke is lemondott.

Magyarország és a magyarok győztek. De ez egyben Európa győzelme is, továbbra is védve lesznek határai, védve lesz az európai keresztény kultúra.

Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon