Lehet Még egy Pofon?

Mindig jókat tudok mosolyogni régi fényképeken.

A mai időben persze nem kell kikeresnem a régi családi albumokat, elég csak az „orcakönyvet” átfutnom, egérrel a kezemben. Mindig megakad a szemem egy-egy érdekességen.

Így bukkantam rá írásom nyitóképére is.

A magyarországi választásokat követően jó, ha listán az LMP valamivel 4 százalék felett végzett.

Hadházy Ákos korábbi társelnök még a választások éjszakáján lemondott vezetői posztjáról. Lemondását követően a kilenctagú testület több mint felének a személye is változott

A választásokat követő napon már bizonyossá vált számunkra, hogy Hadházy Ákossal vagy éppen Vona Gáborral ellentétben, Szél Bernadett nem akar lemondani. Kitartóan fogja végigtolni mandátumát. Akkor is, ha vezetőként megbukott.

Az LMP házatáján pedig tomboltak az indulatok, belső leszámolások vették kezdetüket, amikor is Sallai Róbert Benedek nekiment Hadházynak. Miután megütötte őt, elviharzott a helyszínről. Érdekes dolgok ezek, nem?

A Jobbikban uralkodó konfliktusokról már egy előző cikkünkben beszámoltunk. Azóta Toroczkai László bejelentette, hogy ha nem is alakít új pártot, de platformok létrehozását követeli a Jobbikban.

Igen, valószínű az LMP-nek, akárcsak a Jobbiknak is, fontosak a határon túli magyarok. Biztos vagyok benne, hogy most is olyan stratégián törik a fejüket, amely a vajdasági magyar emberek élethelyzetének javítására szolgál. Vagy nem.

Nagyon szépen kérem a Magyar Mozgalom társelnökeit, alapítóit és tagjait, hogy ne kívánják felvenni a kapcsolatot a Fidesz képviselőivel, mert amihez ők hozzáérnek, az mind köddé válik. Legalább ennyivel járuljanak hozzá a vajdasági magyarok életének megsegítéséhez.

Ismétlem: Ne! Még véletlenül se.

Köszcsi.

 

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon