Legyen eredményes a népszavazás

Fogjunk össze, szavazzunk nemmel, mondjunk ellent a bevándorlás eltűrésére kényszerítő uniós szabálynak

Facebook

A nemzeti identitás egyik meghatározó eleme az adott területen élő lakosság összetétele, annak nyelvi, kulturális és etnikai aspektusai.  A kényszerbetelepítés viszont nem csak Magyarországot veszélyezteti, hanem az egész magyarság jövőjét.

 

Bevándorlók ezrei, százezrei várnak arra, hogy Európa országai befogadják őket. Ez a jelenkori népvándorlás az Európa kulturális arculatának átalakulását hordozza magában.  A bevándorlás családok sokaságát érinti, emiatt igenis foglalkoznunk kell az üggyel, beszélnünk kell róla.

Áder János Magyarország köztársasági elnöke október 2-ára írt ki a népszavazást. A kérdés így szól:

"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

A magyarországi lakcímmel nem rendelkezők levélben szavazhatnak az október 2-ai népszavazáson. A Nemzeti Választási Iroda augusztus utolsó hetében postázta ki a szavazólapot és a választópolgár azonosításához szükséges nyilatkozatot tartalmazó levélcsomagokat a levélben szavazóknak.

A levélszavazás menete a következő:

  • a szavazólapot beleteszi a belső borítékba,
  • a belső borítékot lezárja,
  •  kitölti és aláírja az azonosító nyilatkozatot,
  • a belső borítékot és az azonosító nyilatkozatot a válaszborítékba zárja

 

Az eredményes népszavazás ha nem is az uniós jogra, de a belső, magyar jogra nagy hatással lehet. Az Országgyűlés ugyanis hozhat olyan jogalkotási vagy alkotmányozói döntést, amely kimondja, hogy a tömeges bevándorlás eltűrésére kényszerítő uniós szabály ellentétes a magyar jogrenddel, vagy éppen az alkotmánnyal.

Fogjunk össze, bizonyítsuk be, hogy a magyar nemzet egységes. Nem pártpolitikai, hanem nemzeti ügy az október 2-ai népszavazás.

Vegyünk részt a népszavazáson, és családunk, nemzetünk érdekében szavazzunk NEM-mel!

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon