Közlemény

Közlemény

A Jó reggelt Vajdaság vállaltan, önmagát véleményportálként határozta meg.

Vállalt értékrendje szerint minden körülmények között ahhoz tartja magát, hogy a portál írásainak megfogalmazását minőségközpontú hozzáállással, a jóízlés határait tiszteletben tartva – a közszereplőkre vonatkozó ismérvek maximális és nem minimális tiszteletével fogalmazza meg. Bátran.

Ezért megdöbbentő, hogy 2016. április 18-a és 22-e között két, az újságírásban szerkesztőként jelen levő és működő személy egy karikatura és egy átvett szerzői cikkben megjelent állítások illusztrációja miatt telefonon, facebookon zaklatta a szerkesztőket, perrel fenyegetve meg a véleményportált.

Tekintettel arra, hogy a 2015. június 15-én közzétett, a sajtószabadságról szóló Nyilatkozat szellemi támogatói tették ezt, sajnálattal, de tudomásul vesszük, hogy az, hogy ,,mindenkinek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához” másokra vonatkozik, de rájuk – megnyilvánulásuk szerint – nem.

Az ilyen zaklatások elkerülése céljából, azért, hogy a szerzők munkájukat saját meggyőződésük szerint, az emberi méltóságot ezután is tiszteletben tartva, de a vélemény szabadságának jogát is megtartva, a véleményportált ezután az adminisztrátoron keresztül lehet megkeresni. Ismételjük: csakis az adminisztrátoron keresztül (info@joreggeltvajdasag.com), és ezt tessék elfogadni.    

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon