Kifordítom, befordítom mégis…

Hagyományainkba bele van égetve a józan és mértékletes életmód és emberi kiállás. Itt a példa:

„Kifordítom, befordítom,

mégis bunda a bunda…”

A vajdasági magyar ellenzéki sajtó azonba ezt képtelen megtanulni. Na, de ennyire szétszabni ezt a szerencsétlen bundát!

Boldogult öreganyám (Isten nyugosztalja), nem félve, de sokszor elmondta, hogy aki erről az asztalról eszik, az ne…

Költői kérdés? Ki, melyik asztalnál (asztaloknál) foglal helyet?

Visszatérve a bundára, kifordíthatjuk, befordíthatjuk semmin nem változtat, a bunda, bunda marad. Aki széthúz, az akkor széthúz és rombol, ha azt hiszi, hogy „megmondható”.

„Sokan elítélik és bírálják, ami teljesen legitimnek számít, viszont ne tartsák a markukat akkor sem, amikor a magyar kormány és a VMSZ politikájának köszönhető támogatásokat osztják. Jogunkban áll eldönteni, kikkel vívjuk meg csatáinkat!”

Önöknek is jogukban áll bírálni. De meglehetősen undorító az, hogy úton-útonfélen gyalázzák a VMSZ-t, aztán meg, amikor érkeznek a támogatások, politikusokból civilekké összeállva mindent megpályáznak – és tovább gyalázkodnak, ha bármiről lemaradnak. 

Most nyafognom kéne az úgynevezett karaktergyilkosság ügyében, de gondolom önök nem karaktergyilkolnak, hanem tájékoztatást  (félre-csúsztatott)vezetnek. Hajrá! Csak folytassák a félretájékoztatást, csúsztatást, gyalázkodást nyugodtan.

BKV buszon:

- Jegyeket, bérleteket kérek!
Az agresszív kismalac megszólal:
- Anyád tudja, hogy kéregetsz?

Szóljak anyucinai-apucinak, hogy félretájékoztatnak?

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon