Itt a pásztor, hol a Pásztor?

A Magyar Mozgalom képtelen elviselni saját kampányának a súlyát.

Képtelen elviselni, hogy választási eredménytelenségüknek két oka van: az elmúlt három és fél év alatt, amíg az MM tagjai az MNT-ben ültek, semmilyen munkát nem végeztek, tehát nincs kézzel felmutatható eredmény. A másik ok az maga a választási kampány, aminek középpontjában, óriásplakáton, Facebook-reklámban, jelöltek videójában Pásztor István szerepelt. Névvel. Miközben nem volt rajta a listán.

Értjük, rendben van, mivel a VMSZ által támogatott a Magyar Összefogás lista, hát a VMSZ elnökére hegyezték ki a kampányukat. Egyértelműsítették, hogy vele, magával Pásztor Istvánnal kívánnak megbírkózni.

De vannak itt dolgok, amiket mégsem értünk: miért csodálkozott akkor a választás estéjén a Pannon tévé stúdiójában Kókai Péter, hogy Pásztor István tartott sajtótájékoztatót, amikor, idézzük Kókait: ,,rajta sem volt a listán”?!

És Józsa László ügyvéd miért foglalkozik a saját sajtótájékoztatóján azzal, hogy mit mondott Pásztor István a választásokat követő sajtótájékoztatóján? Mondja Józsa, hogy 98%-ban velük foglalkozott. És miért, teszi fel a kérdést, amikor rajta sem volt a listán?

Szerintünk amúgy kevés volt a 98%, noha nem mértük. Ahhoz képest, hogy a mozgalmasok senki mással nem foglalkoztak kampányukban, csak a VMSZ elnökével, tulajdonképpen az lett volna a racionális és reális, ha Pásztor is csak velük foglalkozik.

Az is tipikus, hogy Józsa László megmondaná, hogy mások mivel foglalkozzanak a saját sajtótájékoztatójukon. Hahó, ezt játszátok el otthon!

De ami a legtipikusabb, az ez a zavarodottság. A kampányban pásztoroznak, fákra, villanyoszlopokra mászva pásztoroznak, aztán csodálkoznak, amikor válaszol nekik a megszólított. No mi van? Nagyon úgy látszik, hogy arra még nincs tervetek, amikor visszanyal a fagyi, ugye?!

Amúgy pedig, Józsa László megnyugtatására: a jövőbeni tervekről és célokról, amikről szerinte beszélnie kellett volna Pásztornak, majd lesz szó, amikor eljön az ideje. És azokról az fog beszélni, akinek arra megbizatást adtak a polgárok: Hajnal Jenő a neve.

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon

Friss cikkek