Gyerekek, ébresztő! Kampány van!

Facebook

Augusztus 27-én a VMSZ elnöke, Pásztor István és az MNT elnöke, Hajnal Jenő ismertették az MNT választásokon részt vevő Magyar Összefogás listáján szereplő embereket. Bemutatták azokat a személyeket, akik ellen az ellenzéki jelölteknek fel kell venni a közéleti kesztyűt.

A Magyar Összefogás listája minden megjelent sajtó képviselőjének oda lett adva, így azzal minden ellenzéki és nem ellenzéki is megismerkedhetett már. Az ellenzék azonban úgy tesz, mintha nem létezne a Magyar Összefogás lista, azon 35 név. Nem foglalkoznak vele. Úgy tesznek, mintha nem nemzeti tanácsi választás lenne.

Ehelyett  uszítják a jó népet a VMSZ és annak elnöke, Pásztor István ellen. Heves összehangoltsággal.

Most szólok: rossz irányba mentek. 

Gyerekek, kampány van, tessék felébredni, csinálni már valamit! De a Magyar Összefogással foglalkozzatok, mert azzal mérkőztök, nem Pásztor Istvánnal!

 

De no, hogy ismét bizonyítást nyerjen, hogy milyen rendesek vagyunk, hiszen nem először adunk nektek ötleteket – mert hát megértjük, hogy vezető nélkül nehezen döcög a politikai élet – nyugodtan tessék csak kikezdeni a listát, az azokon szereplő emberek életútjába belemászni, esetleg az öltözködésüket, vagy beszédképességüket megkritizálni.

Aztán mi majd jókat fogunk röhögni, amikor próbáljátok elhitetni az emberekkel, hogy a jereváni rádiót nem kell olvasni. Röhögésünk akkor a legjóízűbb, mikor, példának okáért, megjelenik egy cikk, melyben azt állítjuk, hogy az MM vezérelve a gyűlölet, másnap pedig Zsoldos Ferenc listavezető az MNT aláírásrgyűjtés kapcsán adott nyilatkozatában elmondja, hogy az MM vezérelve az eddigi rendszer megváltoztatása. Ami ugyanaz.

Nagyon jók vagytok! Csak így tovább!

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon