Gratulálok!

Az Autonómia tudósítása szerint Bózsó István újságíró. Ehhez is szívből gratulálok!

Facebook

Írásom elején engedjétek meg, hogy őszinte csodálatomat fejezzem ki Bózsó István újságírói tehetsége előtt. 

Írásain keresztül megismerhettem feddhetetlen és szavahihető énjét, sziporkázó stílusától pedig sokszor kellett kacagásra görbítenem a számat.

A Vajdasági Újságírók Független Egyesületének új elismerését a napokban Bózsó István kapta, amellyel a kisebbségi nyelveken tájékoztató újságírók munkáját díjazzák.

Az Autonómia tudósítása szerint Bózsó István újságíró. Ehhez is szívből gratulálok!

Persze mit is várhatnánk el attól a Vajdasági Újságírók Független Egyesületétől, akik útjára indították az Autonómia vajdasági civil portált, mely 2015 szeptemberétől magyar nyelven is követhető, és az említett portálon külön ablakban olvashatóak a frissen megjelentetett Második Nyilvánosság bejegyzései? 

A Vajdasági Újságírók Független Egyesület a saját portálja, az Autónomia újságírójának a kitüntetése mellett, kitüntette még Slađana Gluščevićot is, a saját végrehajtó bizottságának a tagját.

Úgy tűnik, csak azok az újságírók érdemesek ezekre a rangos elismerésekre, akik tagjai az eminens szervezetnek.

Bózsó István a VMSZ-ről és annak tisztségviselőiről nem egyszer írt szélsőségesen, kirekesztően és gyűlöletkeltő módon.

Bejegyzései nemhogy sértették az emberi méltóságot, hanem azokat a sárba tiporták, fikarcnyi szakmai felelősséget nem vállalva.

Megnyilvánulásaitól nem határolódtak el egyszer sem nyilvánosan azok a portálok, amelyeknek Bózsó István állandó szerzője.

A Vajdasági Újságírók Független Egyesülete pedig az általa alapított honlapon éppen azzal akceptál, ami ellen állítólag fellép. Az egyesület, mely szakmaiságát és függetlenségét hirdeti és amelyre oly' büszke.

Ugyan mi lesz a következő lépés?

Újságírói díjat kap majd az Adok-veszek facebook-csoport adminisztrátora (foglalkozása: autómechanikus) azért a tehetségéért, mert válogatott cifra káromkodásokat tud leírni, helyesírási hibák nélkül?

Még egyszer gratulálok!

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon