Elemzés virágnyelven – Update

Update: ha már a szakmaiságról van szó, nézzük meg a következő videót: https://pannonrtv.com/rovatok/szines/ismert-magyarorszagi-eloadok-koncer...

A rövid bejátszásban Gyurkovics Virág, mint a Progressive Egyesület elnöke, beszámol(na) arról, hogy milyen ismert előadókat fognak a következő hónapokban vendégül látni Szabadkán. Olyan híres, neves előadók lépnek majd a színpadra, hogy Virág még a nevüket sem tudja, nem beszélve azokról a zenekarokról, akiket fel sem tud a papírról olvasni.

Nah, így kell mindenhez is érteni.

Gyurkovics Virág Oknyomozói írásában a 65 milliárdos magyar állami támogatást vizsgálta, mely támogatás Vajdaságban a Prosperitati Alapítvány által kiírt és lefolytatott pályáztatási rendszer keretein belül kerül kiosztásra a vajdasági embereknek. Egyébként  a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon szerzett oklevelet és az újvidéki Pro Média újságíróiskolában tanult újságírást. Elmondása szerint a képzőművészet és a vizuális kultúra áll közel hozzá. Saját állítása szerint művészeti menedzser is.

Egyébként oknyomozó újságírásnak az számít, amikor a szerző a vizsgált témában hírek tömkelegét gyűjti össze, és aki már a hírgyűjtési folyamat elején a nyilvánosság számára közvetítési szándékkal rendelkezik, de amit Gyurkovics Virág művelt a Prosperitati Alapítvány kapcsán, az mindössze összegyűjtött vélemények papírra vetése.

Reméljük, művészeti menedzsernek jobb lesz. Végül is saját bevallása szerint ez a szakmája. Csak ért hozzá. Mi mindenképpen örülünk, hogy az NKA és Magyarország Kormánya támogatja Gyurkovics Virág egyesületét és ő erről büszkén be is számol. Mi nem fogunk oknyomozni. Megvárjuk az eredményeket és ha jók lesznek, akkor örülünk.

 

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon