CSALIMESE ORSZÁG

A szerző rajza

A nácizmus fertője, a kirekesztő eszme újra felütötte fejét!

Ébresztő!

2020-ban!
Hol máshol éled a nácizmus? Ahol mindig is létezett – Magyarországon. Ahol tulajdonképpen létrejött. Link duma, hogy az olasz fasizmus hatására Németországban szökkent szárba náci ideológia.

Ez hülyeség!

A haladó, demokratikus történettudomány már egy ideje úgy határozott, hogy a nemzetiszocialista gyalázatnak a születő helye nem egy bajor söröző volt 1919-ben, hanem a Kárpát-medence, ahol a sovinizmusra örökkön-örökké hajlamos magyarok körében évszázadok óta divatnak számít nácinak lenni. Most meg pláne. Ezek a bitang magyarok genetikailag hulladékok, tehát nácikok. Egy általuk méltán mellőzött, de máskülönben híres írójuk, valamilyen Ákos is ilyeneket írt róluk az amerikai Népszavában: „Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt.”

Prófétai, igaz sorok, kőbe vésni, az apja szavát neki! Milyen jó, hogy egy világlap, az amerikai Népszava tette közzé! Ilyetén sok százmillió magyar demokrata olvasó hördülhet föl a magyarok gonoszságán. A többi magyarok meg csak szégyelljék magukat!

Velük szemben a XX. század harmincas éveiben a német társadalom kifejezetten toleráns, demokrata és befogadó volt. Ezért például a berlini gettóban százezernyi zsidónak sikerült túlélnie a vészkorszakot. Hiába igyekeztek a Németországot seperc alatt megszálló magyar honvéd csapatok deportálni a német zsidóságot: a Wehrmacht ellenállt a magyar követelésnek, és néhány német főtiszt személyes bátorsága révén így menekült meg a berlini gettó. A világ legnagyobb koncentrációs tábora meg így maradt hoppon, ne kutya magyar fasiszták! Hogy az etyeki filmgyár tönkre ne menjen, a magyar filmesek kénytelenek voltak értékesíteni a barakkokat szögesdrótostul.

A független, szabad történetkutatás szerint pont az efféle háborús bűnösi szerepe miatt kellett Horthy Miklósnak felelnie a nürnberni perben, ahová csak azért nem idézhették be legfőbb vádlottként, mert miután budapesti bunkerében főbe lőtte magát, utána Palma de Mallorcára költözött. Azóta minden diktatúra ellen küzdőnek a német néplélek hótisztasága az etalon. Ott jobb, mint itthon. Berlinben virul a kultúra. Ott kiadható a Mein Kampf. Baj nem lehet belőle, hisz a németekre semmi hatással sincs, nem is volt: erre megint az újkori, roppant progresszív történelem ad igazolást. Bezzeg a magyaroknak Wass Albertet, Nyírő Gyulát Józsefet, Herczeg Ferencet sem szabad a kezükbe adni, mert így is bunkók, attól meg még fasisztábbak lesznek!

Budapesten akkora az önkény, hogy a kommunizmus köztéri szobrait egy parkba hordták össze. Németországban válaszként fölavatták Marxnak a kétméteres szobrát. Nyugi-nyugi, Leniné következik, fölkészül Sztálin generális, akit a hálás német Nőszövetség Emlékezetpolitikai Bizottsága fog koszorúzni. Mert Németországban igazi európai folyamatok indultak be. Van már állatkuplerájuk is. Erre van igény. A szabadság jegyében bárki eldöntheti, hogy egy kecskével, egy kutyával, vagy egy jóképű óriáskígyóval vonul szobára. Most az a divat. Elvégre a kölni pályaudvar előtti téren a korlátok nélküli szexuális akaratot szokták ünnepelni szilveszter éjjelén. Nincs is posztos rendőr a zsinagógák előtt, az ilyesmi aljas rágalom. A német miniszternek csak nyelvbotlása volt, mikor főműsoridőben azt tanácsolta a német zsidóságnak, hogy mellőzzék a kipa viselését, mert az állami szervek nem garantálják a biztonságukat. Bezzeg itthon! Mondom, itthon: ahol lassan, de biztosan arra vetemedik a magyar rezsim, hogy könyveket tilt be! Pedig ez a meseország mindenkié! Forr a harag a mélyben! A nép, az Isten taszajtotta nép már nem tűr soká!

A könyv, ez a drága portéka megint elindult fölszabadító útjára! Csipkejózsika és Hamupityuka egymással játszik.

Óh, beh szép!

Ez a csodás érzékenyítő kiadvány, a tilalom tárgya meg immáron az ellenállás afféle bibliájává kezd válni. Kézen-közön lehet csak kapni, képzeljék el – könyvesboltokban! Hallatlan! Forintért! És ráadásul áfás számlát is adnak mellé!

A nagy többség lopva, kabát alatt, hamis borító papírba csomagolva, rejtetten, fénymásolva, sőt, kívülről megtanulva terjeszti a tartalmát. A mű szabad szelleme pedig így vándorol a szabadságot szerető forradalmárok között. Föltámadott a gender, Petőfi, Alexandra Petrovics hol vagy?!

A romkocsmákban az ellenállók, ha találkoznak, csak a szemük villan. Titkos kód: egy-egy pillantás, jeladás: neked megvan? Nekem is! Cinkos mozdulatok, titkos kéziratos formák készítése zajlik éjjel. Bizony mondom néktek, így terjed a szabadság szava, a szamizdat meseország, mindenkinek!

Demokraták, tele hittel, félelmet nem ismerve egy szemlőhegyi villa alagsorában gyűlnek össze. Az angyali szépségű, déliesen vonzó Dobrev Klára, a fazonírozott szőrzetű Fekete-Győr Bandi, az ifjú, büszke hazaáruló Donáth Anna, nyomában Cseh Katkával már a mi szép jövőnkön dolgoznak. Katka egyik szeme sír, mert egy könyvet ledaráltak, amit nem lenne szabad. Ám a másik szeme nevet, mert magzatokat meg napi szinten százával darálnak, botmixer, abortusz, az milyen cukiság!

Hej, ha egyszer eljő a szabadság!

Méltó helyére kerül a Könyv! Minden óvodás, kisiskolás szívére szorítva, boldogan szalad majd vele a szivárványos ég alatti réten!
De addig... Csak illegalitásban terjed. A gonosz Viktátor (mert ez ám az igazán frappáns, találó neve, kackac…) és martalócai, a rettegett TEK porkolábjai szedik össze és darálják a kötetet. Egyelőre csak a könyvet, az áldott meséskönyvet. De ne legyenek kétségeink elvtársak, sötét fellegek gyűlnek, vihar kél a Duna-Tisza közén, már barna eső hullik. Bizony mondom, eljő az idő, és sor kerül a kötet olvasóira is.

Ezért addig, míg lehet, bele kell fogni a pedofília elfogadtatásába is.

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon