Csak európai magyarok (?)

Vadai szerint az Unió Európa. Legalábbis ha belerúghat a nemzetbe

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes kezdeményezésére nyújtották be az Országgyűlésnek azt a törvénymódosítási javaslatot, melynek lényege, hogy „megteremtse az uniós lakóhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok számára az aktív választójog gyakorlásának lehetőségét az Európai Parlament tagjainak választásán.”

Ennek értemében a kárpátaljai és a vajdasági magyarok is részt vehetnek a parlamenti választásokon, amely a nemzetegyesítés megerősítésének egy újabb szép példája. A Nemzeti Kormány e nemes lépésére azonnal reagált is – ki más, ha nem a balliberális oldal, élükön a nyíltan határon túli magyarellenes, Demokratikus Koalícióval. Nem kell őket külön bemutatni, hozzájuk fűződik a tavaszi választási kampány során a külhoni magyarság ellen indított gyűlölet- és uszításözön is.

Vadai Ágnes, a balliberális párt frakcióvezető-helyettese szerdai sajtótájékoztatóján már arról beszélt, hogy a DK határozottan ellenzi, hogy az EU-n kívül élő magyar állampolgárok szavazhassanak a jövő évi EP választáson. Vagy ahogyan kicsúszott a száján, az Európán kívül élő magyarok...

Tehát eszerint vannak magyarok, akik Európában élnek, és vannak, akik annak határain kívül rekedtek... Még csak nem is az Unió határain, hanem Európa határain kívül Vadai frakcióvezető-helyettes asszony szerint. Ezek szerint nem csak a szülőföldünk és mi, vajdasági magyarok, hanem az országunk sem része Európának... Hogy is van ez? Görögország igen, a Nyugat-Balkán nem Európa? 

Mi más lenne ez, ha nem durva kirekesztési politikájuk legújabb megnyilvánulása, mely immár a hatványra emelt kettős mércén alapul?!

Bezzeg, amikor illegális migránsokat kell befogadni Magyarországon, a kvóták leosztásának kérdésében nem tesznek különbséget az Unió határain innen és azon túl élők között. Sőt, örömmel befogadnák őket, a határon túli magyarokat pedig legszívesebben megfosztanák szavazati joguktól... 

Nyilván a törvénymódosítás ügyében a statisztikai hiba szintjére zsugorodott balliberálisok esetében az sem elhanyagolható, hogy az EP választásokon mindössze 21 mandátumot osztanak szét, magyarán a Sargentini-jelentést is teljes mellszélességgel támogató és saját hazájukat újfent eláruló erőknek nagyon kell csipkedniük magukat, ha továbbra is a EP Parlamentben szeretnének ücsörögni.

A dolgok jelenlegi állása szerint, Istennek hála, a Soros György által pénzelt pártok közül igen összezsugorodva  lesznek jelen az EP Parlamentben a választások után, és sor(o)stársuk, Jean-Claude Juncker, az EB jelenlegi, „isiászban” szenvedő (vélhetően alkoholista) elnökének sem áll jól a szénája.

A szerdai nap másik magyarellenes megnyilvánulása is tőle, az ,,isiászos" elnöktől származik (ezen sem tudunk sajnos meglepődni), mely szerint egész Európának meg kellene ünnepelnie december 1-jét, Erdély Romániához való csatolásának napját.

Nyilvánvaló, hogy a balliberális Soros-társaság vonatkozásában nincsenek határok, ha a magyar nemzeti érdekek sárbatiprásáról van szó. De ezzel kapcsolatban a tavaszi országgyűlési választásokon az egész magyar nemzet egyértelműen véleményt nyilvánított.

 

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon