1298

„Köszönjük mindazok támogatását, akik aláírásukkal megteremtették annak a lehetőségét, hogy a Magyar Mozgalom elindulhasson a nemzeti tanácsi választáson.”

Ez a mondat egy kijelentő mondat.

Ez egy olyan mondat, amely egy állítást tartalmaz – az MM hozzáállását ismerve –, egy olyan mondat, amely megtámadhatatlan állítást tartalmaz.

Ebből a mondatból két dolgot szögezhetünk biztosan le:

1. megteremtődött a nemzeti tanácsi választásokon való indulás lehetősége,

2. az MM hétszentség, hogy indul a nemzeti tanácsi választásokon. Pont.

Ezen bátor kijelentés után az is egyértelművé vált, hogy a Köztársasági Választási Bizottság fölé helyezte magát a Magyar Mozgalom. Mert tulajdonképpen innentől kezdve az van, hogy bárki, akárki, bármit is mond, az MM neki fog menni, mert ha ők azt mondják, hogy megvan az 1298 aláírás, ami az indulásukhoz szükséges, akkor megvan.

Minek ide választási bizottság?

Sőt, az MM minden esetleges kérdés megválaszolását sem hagyja a véletlenre, hiszen ügyvédjük – aki történetesen az ideiglenes Magyar Nemzeti Tanács elnöke is volt – készségesen áll mindenki rendelkezésére, a privát mobilszámán.

Ennyire nem tisztelni a demokrácia letéteményeseként működő intézményeket – legyenek bármilyenek, ennyire a választási szervek fölé helyezni önmagukat! Egészen döbbenetes volna, ha nem lenne inkább kínos. A demokráciaharcosok...

Ezek után, mégis ki az, aki meg lenne félemlítve? Csak erősen, határozottan, minden illetékes szerv munkáját megkérdőjelezve. Menni kell!

Amennyiben pedig mégsem 1298 az 1298, akkor azt megint a VMSZ-re lehet fogni. Igy a legegyszerűbb. Hiszen nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Az MM pedig újra bebizonyította, hogy ők aztán nem tehetetlenek. A bizalmi deficitet is át tudják fordítani. Előre is gratulálunk! 

 

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon